Objave

InfoSlovenija
3174
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2577/talne_in_zidne_obloge_kopalniska_oprema_kadi_in_tus_kabine_keramicarstvo_in_orodje_koper__1_-1637604165.png

KERAMIKA, TALNE IN ZIDNE OBLOGE, KOPALNIŠKA OPREMA, KADI IN TUŠ KABINE, SCARBO, KOPER

Arjol 1a, 6000 Koper - Capodistria, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Scarbo, d.o.o., družinsko podjetje v lasti zakoncev Božič, je bilo ustanovljeno leta 1991 v Kopru.
Takrat je bila to prva zasebna trgovina s keramiko v Sloveniji. Poslovanje se je začelo z eno poslovno enoto in sicer na Škofijah pri Kopru. Po par letih je podjetje načrtovalo tudi širitev poslovanja na območje celotne Slovenije in tako smo leta 1995 odprli tudi poslovno enoto v Celju, ki razpolaga s približno 200m2 razstavnih površin.
Do leta 1999 pa se je povpraševanje in uspešnost prodaje v podjetju tako povečala, da se je pojavila potreba po večjih poslovnih enotah in težnja po razširjenju poslovanja na sorodne dejavnosti znotraj keramičarske in gradbeno obrtniške panoge.
Tako se je osrednja enota družbe preselila v nove, večje prostore v predmestje Kopra, ki brez parkirišč merijo več kot 1.200 m2 in kjer ima sedež še dan danes. Novi poslovni prostori s površinami za obsežnejše skladiščenje, nakladanje in parkiranje ter velika trgovina s številnimi eksponati so še bolj pospešili prodajo in obenem zahtevali zaposlitev dodatnih novih kadrov.
Z dvema poslovnima enotama v Sloveniji je podjetje razvilo kvalitetno tehnično-prodajno rešitev na svojem področju poslovanja. Poleg tega svojim dejanskim in potencialnim partnerjem ponuja tudi tehnično svetovanje, ki je zelo cenjeno tako s strani investitorjev, arhitektov in projektantov kot s strani izvajalcev keramičarskih del.
Danes je ta družba ena največjih slovenskih ponudnikov keramičnih in gres ploščic, mozaikov, gradbenih materialov za keramičarstvo ter kopalniške opreme in dodatkov, vse na enem mestu.


Strategija in cilji

Strategija in cilji vodstva podjetja ter prizadevanje njenih zaposlenih pri uresničevanju teh ciljev, je od ustanovitve do danes veliko pripomoglo k uspešnosti in ugledu, ki ga ima podjetje na tržišču.
To uspešnost in ugled pa si podjetje prizadeva čedalje negovati.
Zato se naslanja na preprosta pravila tržišča, ki zahtevajo razpolaganje s kvalitetnimi in sodobnimi materiali, cenovno ugodnost ter zanesljivost in kvaliteto na področju izvajanja keramičarskih in drugih gradbeno-obrtniških del.


Trendi na trgu

Poznavanje trendov v panogi je eden pomembnejših dejavnikov pri razvoju podjetja. V Scarbu si prizadevamo k temu, da bi bili sodobna organizacija, ki je usmerjena v prihodnost, zato se vsako leto udeležujemo najpomembnejših organiziranih prireditev na področju gradbeno obrtniških del, zlasti pa tistih, ki poudarjajo področje keramičarstva. Te prireditve so najpogosteje keramičarski sejmi v tujini, obrtniški sejmi v Sloveniji ter seminarji in izobraževanja, ki jih organizirajo Gospodarska zbornica Slovenije ter z nami povezani proizvajalci in dobavitelji materialov.


O salonu

Na približno 900 m2 naših skupnih razstavnih površin lahko najdete ogromno eksponatov z različnimi ploščicami številnih proizvajalcev ter veliko vzorčnih kuhinj in kopalnic. Tako našim strankam omogočamo izbiranje talnih in stenskih oblog ter opreme po njihovih dejanskih okusih, obenem pa spodbujamo tudi njihovo kreativnost pri pridobivanju novih idejnih rešitev.


O keramiki

Kot eno izmed vodilnih podjetij za keramičarstvo na obali. Uporabljamo samo izdelke najvišje kakovosti v industriji. Tudi pri naših možnostih polaganja keramičnih ploščic ni nič drugače. Na voljo imamo ogromno keramičnih, steklenih in naravnih kamnitih ploščic, vključno z marmorjem in apnencem. Če niste prepričani, kateri slog keramičnih ploščic bi najbolj ustrezal vašemu prostoru, kar brez strahu. Mi vam lahko pomagamo narediti pravo izbiro, tako estetsko kot praktično, ali celo preprosto ponudimo vse, kar zahteva vaš notranji oblikovalec ali arhitekt.

Keramične ploščice so eni izmed najbolj trpežnih in odpornih izdelkov na trgu. Naše izbire keramičnih ploščic so idealne za vsako kuhinjo ali kopalnico, saj lahko prenesejo vse, kar jim vsakodnevno življenje lahko povzroči, vključno z razlitjem, madeži in odrgninami. Prav tako so izdelani tako, da trajajo leta in leta in zagotavljajo učinkovitost in eleganco.

Scarbo, d.o.o. izvajamo projekte polaganja stenskih in talnih ploščic za lastnike stanovanj in različna gradbena podjetja, tako velika kot majhna. Pomagamo vam lahko pri projektu polaganja ploščic katere koli velikosti, kot so kuhinjski pokrovi, tuš kabine, popolnoma obložene kopalnice in velika tla. Izvajamo lahko tudi veliko večje komercialne projekte polaganja ploščic.

Preden se lotimo keramičarskih del, si moramo priskrbeti ustrezne keramičarske materiale kot so; lepila, fugirne mase, elastične in tesnilne mase, samoizravnalne mase, pripravljene malte, razni dodatki, zaščite pred vlago, križci in različni ojačitveni, ločevalni in okrasni profili.


Naša ponudba:


Ogledate si lahko tudi naše reference na tem linku scarbo.si/239/reference.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Arjol 1a, 6000 Koper - Capodistria, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
SCARBO, d.o.o.
Poslovna oblika:
SCARBO, uvoz-izvoz, komercialne in tehnične storitve, d.o.o.
Davčna št.:
59311258
Naslov:
Arjol 1A, 6000 Koper - Capodistria
Odgovorna oseba:
Majda Božič

Kontaktne osebe

Povpraševanje in svetovanje

Socialno Omrežje