Objave

InfoSlovenija
4482
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew52849.jpg

PASJA PEKARNA TAČKA, SEVNICA

Trg svobode 40, 8290, Sevnica, Spodnjeposavska

Galerija

Predstavitev storitve

Ljudje imamo srečo, da lahko sami izbiramo kaj in kdaj bomo jedli. Izbiramo si najrazličnejše setavine za okusne obroke, ki si jih pripravljamo sami ali pa še bolje, za to skrbijo drugi. Kaj pa psi? Naši zvesti prijatelji?

Koliko smo res zvesti našim tačkam?!
Psi nimajo te možnosti, da bi si sami izbirali in pripravljali hrano. Zato pa smo tukaj mi! Lastniki psov, ki skrbimo za svoje štirinožne prijatlje. Bodimo dobri in jim privoščimo le najboljše in tako poskrbimo za dolgo in kvalitetno življenje naših psov.

Pasja pekarna Tačka je svojo zgodbo začela v začetku leta 2013, ko sva se Maja Kozole in Nino Popadić, oba velika ljubitelja psov odločila, da v svoj dom pripeljeva nemškega ovčarja “Bajsija”. Prikupen in nagajiv Bajsi je najine dni spremenil v skrb za njegovo dobro počutje, ki so zahtevali dolge sprehode in odlične prigrizke. Odločila sva se tudi, da Bajsija izšolava v kar se da najboljšega psa.

Za dobro izplejane treninege sva porabila veliko pasjih priboljškov, vendar sva pri prebiranju sestavin, ki so bile v priboljških ugotovila, da je dodanih veliko umetnih konzervansov, dodatkov, barvil, soli in drugih škodljivih snovi. Odločila sva se, da ga z nezdravo hrano ne bova hranila, zaradi česar sva pričela slastne priboljške izdelovati sama, katerim se Bajsi ni in ni mogel upreti. Porajala se nama je ideja, da zdrave pasje priboljške ponudiva tudi drugim kužkom in tako se je v juliju 2014 odprla Pasja pekarna Tačka.

Pasja pekarna Tačka ponuja štironožnim prijateljem najboljše kar lahko. Skrbno izbiramo sestavine slovenskih proizvajalcev, saj želimo spodbujati lokalno podjetništvo. Naši pasji izdelki ne vsebujejo soli, sladkorja, umetnih konzervansov, barvil, ojačevalcev okusa in drugih škodljivih snovi.

Končni izdelki Pasje pekarne Tačka so naravni in zdravi proizvodi.
Naša vizija je proizvajati kvalitetne pasje izdelke, ki psu koristijo tako pri razvoju kot treningu. Pasjim lastnikom želimo omogočiti uspešen trening, psom pa odličen priboljšek z našimi izdelki. Zato bodite zvesti vašemu štirinožnemu prijatelju tudi vi in ponudite vašemu psu najboljše kar lahko.


ZDRAVA PASJA HRANA ORJEN


Zdravje psov je v veliki meri odvisno od kakovostne prehrane in tega se vse bolj zavedamo tudi pasji skrbniki. Za psa želimo najboljše, ob množici informacij pa težko prepoznamo tiste, ki so pomembne pri izbiri hrane.

Psi so v času sobivanja s človekom razvili tudi opazne vsejedske sposobnosti. Vendar imajo psi ne glede na prepričanje, da so psi mesojedci ali vsejedci, prebavno anatomijo ustvarjeno za mesno prehrano, kar nam v obliju hran na trgu pomaga prepoznati boljše izdelke.

V pasji pekarni Tačka poleg lastnih produktov ponujamo našim štirinožnim prijateljem še briketirano hrano blagovnih znamk Orijen, Acana in Prince, ki je visoko beljakovinska in ne vsebuje žitaric.

http://tacka.si/zdrava-pasja-hrana-orjen/


SPLETNI NAKUP


Naši pasji priboljški so narejeni iz sestavin slovenskega porekla, brez soli, sladkorja, umetnih konzervansov in arom. Skratka zdravi, naravni pasji priboljški.

http://tacka.si/nakup/

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Trg svobode 40, 8290, Sevnica, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pasja pekarna Tačka, Maja Kozole s.p.
Davčna št.:
99078449