Objave

InfoSlovenija
4398
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew47722.jpg

JAVOR, POSREDOVANJE IN PRODAJA LESNEGA GORIVA, ZGORNJA LOŽNICA

Zgornja Ložnica 87, Zgornja Ložnica, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Kot podjetje za posredovanje in prodajo lesnega goriva se bomo trudili ponujati kakovostne izdelke strankam na področju oskrbe z lesno biomaso in trdimi gorivi. Dejstvo je, da je prilagoditev željam kupcev, ob tem pa ponuditi kvalitetne izdelke, kljub razvitemu tržnemu okolju, še vedno prava redkost. Zato hočemo postati družbeno odgovorno podjetje, usmerjeno v zadovoljstvo kupca. Osnovni cilj podjetja je zato ponudba kakovostnih energentov strankam po čim nižjih cenah.

Bukova drva nudijo cenejše ogrevanje napram preostalim vrstam goriv, ob tem pa zagotavljajo prijetno toploto v bivalnih prostorih. Drva lahko dobite razrezana na dolžine 25cm (za štedilnike) ali 33cm (za klasično centralno kurjavo). Drva so dobro in kvalitetno pripravljena ter zelo dobro zložena (brez večjih vmesnih zračnih prostorov). Vztrajamo na čim bolj debelejših polenih, saj le ta nudijo večjo kalorično vrednost pri samem kurjenju. Na zalogi pa so tudi drobnejša drva dolžine 33cm, ki so primerna za začetno kurjenje ali pa kurjenje v kaminih. Prav tako je možno dobiti tudi drva dolžine 25cm za kurjenje v štedilnikih. Vsa cepana drva so zložena na paletah (1m x 1m 1,8m). Drva Vam proti plačilu (glede na količino in oddaljenost) lahko dostavimo tudi na dom.

Vlažnost: 20-30%

Drva za picerije so namensko sekana bolj drobno, do okoli 8 cm premera. To je namreč dovolj, da krušna peč dobi zadostno toploto, hkrati pa ostane še dalj časa topla. Ponujamo Vam dobro in kvalitetno pripravljena drva za odlično peko pic in drugih specialitet iz krušne peči. Drva so razrezana na dolžino 50cm in pakirana na paletah (1m x 1m x1,8m). Drva Vam proti plačilu (glede na količino in oddaljenost) lahko dostavimo tudi na Vaš naslov.

Vlažnost: 20-30%Lesni ekopeleti Ambyenta so sodobno lesno gorivo, narejeni iz stisnjenega suhega mletega lesa, kot je žagovina in oblanci ter veljajo za CO2 nevtralne. Z njihovim izgorevanjem se namreč ustvarja enaka količina CO2, kot jo ustvarja drevo tekom svoje rasti.

Za izdelavo omenjenih peletov se uporablja suh odpadni les brez kakršnihkoli dodanih vezivnih kemičnih primesi, saj se ga stisne pod močnim pritiskom v obliki valja premera približno šest milimetrov in dolžine do 30 milimetrov. Gre za izjemno kvalitetno in zelo kalorično gorivo z ostankom pepela nekje do največ 1%. Stopnja vlažnosti se giblje nekje od 6-7 %, odvisno od same proizvodnje, vsekakor pa naj bi bila vlažnost vedno pod 10%. Gre za ekskluzivno prodajo v Sloveniji, saj so se omenjeni ekopeleti Ambyenta doslej prodajali le na italijanskem trgu. Peleti so pakirani na paleti (1.050kg) in sicer v vrečah po 15kg (70 vreč).

Gre za proizvod iz skoraj popolnoma čistega (90%) bukovega lesa. So naravno stiskani, brez kakršnihkoli dodatnih veziv in imajo od 8-13% vlažnost Omenjeni briketi imajo dolgo izgorevanje in ne mažejo peči.

Pakirani so na paletah in sicer ali v foliji (po 5kg; paleta: 975kg) ali v kartonasti embalaži (20kg; paleta: 960kg).

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Zgornja Ložnica 87, Zgornja Ložnica, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Javor, posredovanje in prodaja lesnega goriva, Urban Javornik, s.p.
Davčna št.:
51701359
Kontaktna oseba:
Urban Javornik