Objave

InfoSlovenija
4381
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew44572.jpg

GRAMINT TRGOVINA D.O.O., DOBRAVLJE

Dobravlje 34/b, Dobravlje, Goriška
+386(0)5 3646691

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje GRAMINT d.o.o. je trgovina z gradbenim mateialom, ki se vse bolj specializira v prodaji visoko kakovostnih izdelkov, ki so potrebni za pravilno in ?im hitrejšo gradnjo. Mednje spadajo predvsem materiali za suhomontažo, paneli za izvedbo ostrešij, tolplotne in zvočne izolacije, paropropustne folije, tesnilni trakovi, varnost na strehi,...

Vizija podjetja je postati eno vodilnih podjetij v Sloveniji na podro?ju specializiranih materialov , ki omogo?ajo kvalitetno gradnjo ter s tem pomagajo, da so naši objekti dobro izolirani, zrakotesni in trajni.

Podjetje Riwega je že več kot 14 let eno izmed vodilnih podjetij na podro?ju lesne gradnje, kjer ponuja veliko izbiro paropropustnih folij, parnih ovir in zapor, dodatnih elementov za ventilacijo streh in več vrst varnostnih sistemov za delo na strehi.Vsi izdelki, ki jih podjetje trži, stremijo v najvišji kakovosti, saj je le to ključni uspeh k trajnosti materialov.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dobravlje 34/b, Dobravlje, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gramint trgovina d.o.o.
Davčna št.:
97787388
Faks:
+386(0)5 3646691