Objave

InfoSlovenija
6673
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6918/spekter_logo-1634131540.png

MEŠALNICA BARV ZA AVTOMOBILE LES PLASTIKO FASADE IN ŠE

Ložnica pri Žalcu 52a, 3310 Žalec, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Se vam je kdaj pripetilo, da ste morali menjati leseno ograjo in kupili kar nekaj lončkov barve in nikakor niste zadeli svojega pravega oddtenka ali pa vam je zbledela barva na vozilu saj veste tista lepa sveža rdeča barva ni več rdeča in sedaj morate na enem samem malem predelu pobarvati avto, ki pa je daleč od originalnega oddtenka barve vašega vozila, 
na vašo srečo obstajajo strokovnjaki kot smo mi, na nas se lahko obrnete in vam na podlagi prinesenega vzorca svetujemo mešanico barv, da je vaš popravek kakor novi oz. da se razlika pobarvanega predela sploh ne opazi.

Specialisti za barve že več kot 40 let

Podjetje z več kot 40-letno tradicijo je specializirano za prodajo lakov in barv.
 
Lastnik in ustanovitelj podjetja Spekter d.o.o., g. Drago Pirh je leta 1972 pričel delo v obrtni avtoličarski delavnici Avtokaroserija Pirh. Podjetje Spekter, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991.

Uprava
V prostorih uprave se nahajajo: direktor, komerciala za avto program, komerciala za dekorativni program, Komerciala za industrijski program, fakturni oddelek.

Trgovina
V naši maloprodaji na Ložnici pri Žalcu 52a je razstavljen kompleten prodajni program podjetja Spekter d.o.o. Prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri.

Mešalnica
V mešalnici Vam kar najhitreje zmešamo barvo po Vaši izbiri. Če potrebujete avtolak ali barvo za Vašo hišo je podjetje Spekter d.o.o. pravi naslov.

Skladišče
Na novo zgrajeno skladišče nam na površini 1700 m2 nudi dovolj prostora, da Vam lahko zagotavljamo stalno zalogo in s tem nemoteno oskrbo!

Dostava
S kombiji, ki so dnevno na terenu zagotavljamo ažurno dostavo naročenega blaga do servisov, delavnic, trgovin … Kombiji so namenjeni predvsem dostavi avtoličarskih in mizarskih materialov. Strokovno usposobljeni prodajalci na terenu pa vam bodo blago z veseljem pripeljali v Vašo delavnico ali trgovino in Vam svetovali!

Brezplačna dostava nad 200€

TRENING CENTER
V sodelovanju z podjetjem Akzo Nobel, vam bomo v našem trening centru ali v vaši delavnici prikazali pravilne postopke in uporabe naših materialov.

Trening priprave: nekaj letno v našem trening centru prirejamo enodnevne treninge priprave. Prikazani so pravila brušenja, nanašanja kita, pravilno razmaščevanje, nanašanje fillerja, nanos mokro na mokro in ob koncu še nanos baze in laka.

Trening lakiranja: namenjene so strankam, katere imajo mešalnice Sikkens in Lesonal, vodi jih trener iz podjetja Akzo Nobel. Sam namen treninga je prikaz različnih tehnik lakiranja baze, izpeljava prehodov, mala točkovna popravila, nanašanje brez oblačnosti, ter pravilnega nanašanja lakov.
   
Trening toniranja: občasno prirejamo trening toniranja, kateri se odvija v našem trening centru ali trening centra v tujini, Nizozemska. Trajanje treninga je 3-4 dni, namen pa je, indetifikacija barve, zakaj prihaja do razlik in pridobitve znanje dotoniranja barvnega odtenka v pravo smer.

Tehnična pomoč v naši ali vaši delavnici: pod vodstvom izkušenih mojstrov avtoličarja, strankam predstavimo materiale Sikkens, Lesonal in Dynacoat in pravilno aplikacijo le teh.

KUPI BARVE

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ložnica pri Žalcu 52a, 3310 Žalec, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
SPEKTER podjetje za zunanjo in notranjo trgovino, d.o.o.
Davčna št.:
19423136
Naslov:
Ložnica pri Žalcu 52a, 3310 Žalec
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0311 6100 0689 728 (odprt 29.2.2016, SKB d.d.)
Spletna trgovina:

Kontaktne osebe

PE MARIBOR
Matičkova ul. 27, Maribor (+)
SPEKTER ŽALEC
Ložnica pri Žalcu 52/a, Žalec (+)