Objave

InfoSlovenija
6919
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22603.jpg

PERKINS REZERVNI DELI, DISEL MOTOR, VILIČAR, MARINE PROGRAM - TEHNODIESEL SKUPINA, ŠKOFJA LOKA

Studenec 7, 4220, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Družba Tehnodisel Skupina je bila ustanovljena z namenom, da uporabnikom ponudi kvalitetne storitve oskrbe z dizel in plinskimi motorji, rezervnimi deli in servisnimi storitvami. Tehnično usposobljen in profesionalen kader opravlja popravila na dizel motorjih vodilnih svetovnih proizvajalcev industrijskih dizel in plinskih motorjev kot so Perkins, Volvo Penta, Deutz, Steyr motors in Volkswagen.

Ker se motorji uporabljajo v različnih aplikacijah kot so traktorji, viličarji, gradbena mehanizacija, agregati in podobno, končnim uporabnikom nudimo kompletne servisne rešitve na enem mestu. S tem namenom smo svoj prodajni program razširili še na področje talnih transportnih sredstev.

PONUDBA

AVANT
Avant je pregibni nakladač za profesionalno uporabo na gradbiščih, urejanju in vzdrževanju dvorišč in vrtov, kmetijstvu in komunalnih dejavnostih.

PERKINS
Perkins dizel in plinski motorji zagotavljajo primernost za širok spekter strojev, pa naj gre za vleko, potisk, nošenje, vlečenje, dvigovanje, obračanje in več. Za katerokoli vrsto dejavnosti in aktivnost naj že gre,  bo Perkins skrojil pravo rešitev za edinstvene namene. Perkins dizel in plinski motorji pa se vzdržujejo v pooblaščenem Perkins servisu Tehnodiesel Skupina d.o.o., kjer pa se dobijo tudi Perkins rezervni deli.

FIORA
Omenjeni viličarji so rezultat najboljše vzdržljivosti in dolge življenjske dobe posameznih komponent.
Viličarji so tehnološko dovršeni hkrati pa tudi vrhunsko oblikovani.
Viličarji OM so odlični za zunanjo in notranjo manipulacijo blaga in jih glede na pogon delimo na: plinski, dizelski in električni.

PERKINS MARINE
Perkins Sabre izbor marinskih dizelskih motorjev je unikaten na trgu. Tesno sodelovanje med družbo Perkins (75 let delovanja na področju tehnologije dizelskih motorjev) in družbo Sabre (30 let posvečen k specializiranju marinskega dizajna in razvoja) je pripeljalo do dizajna, razvoja in veščin inženiringa, dveh vodilnih specialistov za dizelske motorje na trgu, usmerjena h kupcu.


Rezervni deli
- Perkins rezervni deli
- Rezervni deli za vse vrste viličarjev
- Rezervni deli: Perkins Marine, Volvo Penta, Steyr Motors

Diesel motorji
- Perkins motorji
- Motorji: Perkins Marine, Volvo Penta, Steyr Motors

Viličarji

- Skladiščni viličarji
- OM viličarji
- Mariotti
- Rabljeni viličarji
- Dodatna oprema

Storitve

- Popravila in servis delovnih strojev, motorjev, viličarjev
- Najem viličarjev

MARINE PROGRAM

Perkins Sabre izbor marinskih dizelskih motorjev je unikaten na trgu. Tesno sodelovanje med družbo Perkins (75 let delovanja na področju tehnologije dizelskih motorjev) in družbo Sabre (30 let posvečen k specializiranju marinskega dizajna in razvoja) je pripeljalo do dizajna, razvoja in veščin inženiringa, dveh vodilnih specialistov za dizelske motorje na trgu, usmerjena h kupcu.
Rezultat je bil uspešna prestavitev številnih motorjev, ki lastnikom nudijo najboljše delovanje, zanesljivost in ekološke ugodnosti.

Tim oblikovalcev se je združil v Perkins Sabre z namenom, da izpodrine vse kar ima konkurenca za ponuditi. Njihova zapuščina je ta, da so Perkins Sabre motorji najbolj iskani in prioritetna izbira lastnikov ladij, jaht, skiperjev, entuziastov in ribičev vsepovsod okoli sveta.

Za več informacij o Perkins motorjih in marin programu, si lahko preberete na strani.

Katalog naših izdelkov je dostopen na tej povezavi


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
TEHNODIESEL d.o.o.
Davčna št.:
73258849
Naslov:
Studenec 7, 4220 Škofja Loka
Poslovna enota:
Studenec 7, 4220 Škofja Loka
Kontaktna oseba:
Bojan Starman
Faks:
+386 (0)4 5022140

Kontaktne osebe

Pomoč
Bojan Starman (+)