Objave

InfoSlovenija
8857
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew50885.jpg

GORILCI PEČI RADIATORJI KOPALNIŠKA OPREMA VODOVOD,TRGOVINA BREZOVICA LJUBLJANA

Tržaška cesta 513a, 1351 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje Na pot deluje že od leta 1991. Takrat je imela trgovina sedež v Dragomerju, leta 1998 pa se je trgovina preselila na Brezovico, na Tržaško cesto 513a, kjer ima sedež še sedaj. Podjetje Na pot je trgovina za centralno kurjavo in vodovod. Asortiman trgovine je zelo širok, med ponudbo pa se najde vse za centralno ogrevanje; to so peči na trda goriva, olje in plin, radiatorji, gorilci, bojlerji, ventili za radiatorje, obtočne črpalke, cisterne za olje ter razni material za napeljavo centralne kurjave. 

Tudi vse, kar se potrebuje za opremljanje kopalnic, se dobi v trgovini Na pot. To pa so kopalniške in tuš kadi, tuš kabine, keramične ploščice, sanitarna keramika (umivalniki, wc školjke, bideji), enoročne, dvoročne in termostatske armature, kopalniško pohištvo (omarice), kopalniški dodatki (držala za brisače, držala za milo, wc deske, wc kotlički, ogledala) ter material, ki je potreben za napeljavo vodovoda. 

Prednost trgovine Na pot je velika in kvalitetna ponudba proizvodov, kakovostno svetovanje pri nakupu in dostava kupljenega blaga na dom (okolica Ljubljane). V trgovini prisluhnemo strankam in njihovim željam, ter znamo ponuditi prave proizvode in storitve ob pravem času, po pravi ceni ter na način, ki je kar najbolj prilagojen strankam in to v okolju hitrih sprememb. 

Veseli bomo vašega obiska vsak dan od ponedeljka do petka od 7.30 do 19h, ob sobotah od 8 do 13h na Tržaški cesti 513a, na Brezovici. Od avtoceste oz. obvoznice je trgovina oddaljena slab kilometer (izvoz Brezovica, zavijete proti Vrhniki in se peljete še slab kilometer). Pred trgovino pa je tudi veliko parkirišče.MA


OGREVANJE
Za ogrevanje prostorov v zimskih in ostalih hladnejših dneh pridejo v poštev različni sistemi ogrevanja. S pomočjo našega podjetja se lahko odločite za: 

  • Ogrevanje na drva
  • Ogrevanje na pelete
  • Ogrevanje na olje
  • Ogrevanje na plin
  • Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko
  • Solarno ogrevanje sanitarne vode


KOPALNIŠKA OPREMA
Tako kot se razvijajo mnogi različni produkti, se spreminja tudi oprema za kopalnico. Inovativne rešitve, moderne in estetske oblike, napredni sistemi in vedno kakovostnejši materiali so ključ, ki mu na poti do uspeha vedno sledimo.

ORODJE
Pri nas dobite tudi najrazličnejše orodje ki ga boste potrebovali za vodovodno instalacijo, ogrevalno tehniko in kopalniško pohištvo.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 513a, 1351 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Na pot, trgovina in servis d.o.o.
Davčna št.:
40385744
Naslov:
513a Tržaška cesta, Brezovica pri Ljubljani
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 7002 0019 157 (NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0311 2100 0418 518 (SKB d.d.)