Objave

InfoSlovenija
4634
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew974.jpg

APARTMAJI PRI MARJETKI, CERKNO

Gorenji Novaki 15, 5282 Cerkno, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Na prijetni lokaciji v Novakih vam nudimo dva novo urejena apartmaja, ki se nahajata v mirnem okolju z lepim razgledom na cerkljansko hribovje. V času letne sezone se ponuja obilo možnosti za preživljanje mirnega oddiha: kolesarjenje v neokrnjeni naravi, krajših sprehodi kar tako ali daljši pohodi s ciljem osvajanja bližnjih vrhov: Porezen (1630 m), Blegoš (1562 m) in Črni vrh (1291 m).

AKTIVNOSTI:

  • Smučanje  Apartmaji se nahajajo v bližini (1.500m)  sodobnega  Smučarskega centra Cerkno. Smučarski center obsega 70 hektarov urejenih smučarskih površin, primernih tako za začetnike, kot tudi za družine z majhnimi otroci in seveda tudi za najzahtevnejše smučarje ter deskarje. Ob pomanjkanju naravnega snega lahko s snežnimi topovi zasnežijo celotno smučišče. Za smučarje tekače je urejenih 5 km tekaških prog. Smučarski center Cerkno je najsodobnejše družinsko smučišče, saj ima edini v Sloveniji dve priklopljivi 6-sedežnici, dve 4-sedežnici, dve 2-sedežnici, dve vlečnici ter pomične trakove v sklopu smučarske šole in vrtca. Na samem vrhu smučišča se nahaja nova samopostrežna restavracijo v prijetnem alpskem slogu, kjer boste lahko izbirali med raznovrstnimi jedmi. 
  • Kolesarjenje  V času letne sezone se vam ponuja obilo možnosti za preživljanje mirnega ali aktivnega oddiha: kolesarjenje v neokrnjeni naravi, krajše vožnje po kolesarskih poteh, za vztrajnejše pa vzpon s ciljem osvajanja bližnjih vrhov: Porezen (1630 m), Blegoš (1562 m) in Črni vrh (1291 m)
  • Pohodništvo  Če želite spoznati naš razgibani svet, ki ga je narava skrivnostno oblikovala med Alpami in Krasom, pridite k nam med zelene doline, romantične hribe, gozdove ter sončne vrhove, ki ponujajo čudovit razgled. Domači in tuji gostje pri nas še najdejo prvobitne stvari in neokrnjeno naravo...
  • Ribolov  Možnosti ribolova na rekah Idrijci, Sori ali v jezeru Pr' Vrhovc v Davči, po dogovoru možnost za ribji piknik.....

APARTMA:

Apartma 4+2

-kuhinja / jedilnica/ bivalni prostor
-spalnica - dvoposteljna in 2x enoposteljna postelja (s pogradi)
-kopalnica / wc

Oprema:

-kuhalna plošča
-hladilnik
-pomivalni stroj
-TV
-internet
-fen
-prostor za opremo


Apartma 3+2

-kuhinja/ jedilnica/ bivalni prostor
-spalnica- dvoposteljna in enoposteljna soba
-kopalnica, WC

oprema:

-kuhalna plošča
-hladilnik
-pomivalni stroj
-internet
-TV
-fen
-dodatni prostor za opremo


DODATNA PONUDBA:

- Garaža
- Kamin
- Vrtna garnitura


KULINARIKA:

Cerkljanska z okolico se odlikuje s svojevrstnimi jedmi, sladicami in pijačami, ki teknejo vsakemu popotniku. Vsa zelenjava je ekološko pridelana.

Šebreljski želodec, Domači planinski sir, Smukavc, Idrijski žlikrofi, Bakalca, Palajevc, Geruš.....povprajšate in pokusite domače dobrote, ne bo vam žal.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Gorenji Novaki 15, 5282 Cerkno, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MARJETKA SIMONIČ S.P.
Davčna št.:
91912237
Naslov:
Gorenji Novaki 15, 5282 Cerkno
Odgovorna oseba:
Marjetka Simonič
Kontaktna oseba:
Marjetka Simonič

Kontaktne osebe

Rezervacije
Marjetka Simonič (+)