Objave

InfoSlovenija
3165
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3964.jpg

HOSTEL PEKARNA, MARIBOR

Ob železnici 16, Maribor, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Hostel Pekarna se nahaja na desnem bregu Drave, ob robu Magdalenskega parka ter v neposredni bližini mestnega jedra. V hostlu, ki je v celoti prenovljen ter sodobno zasnovan, nudimo namestitev v sedmih štiri posteljnih sobah z lastnimi kopalnicami, dostopnimi preko širokega bivalnega hodnika, namenjenega druženju, posedanju in prehodu na leseno teraso.

Gostom skupnih sob je na voljo v uporabo skupna kuhinja, kjer si lahko pripravijo svoje obroke. Neposredno zraven kuhinje se nahaja velika jedilnica z internetnim kotičkom, opremljena s TV ter računalniki, z brezplačnim dostopom do interneta.

Za druženje in spoznavanje je na voljo udoben klubski prostor opremljen s TV-jem in namenjen organiziranju posameznih tematskih druženj za prijetne večerne ure.

Mansarda garsonjere in apartmaji so urejeni kot rezidenčni center. Gostje lahko izbirajo med sodobno opremljenimi apartmaji, ki razpolaga s svojo kuhinjo ter kopalnico ali med garsonjerami, ki je poleg kuhinje in kopalnice obogatena s svojo teraso. Gostom je na voljo tudi pralnica s sušilnico, kjer boste lahko poskrbeli za svoja oblačila.

Zraven prenočišč je urejen tudi najem dveh seminarskih sob za konferenčni turizem, predavanja ter kulturne in mladinske dejavnosti opremljeni z najnovejšo AV tehnologijo.

Najdete nas tudi na naši Facebook strani.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ob železnici 16, Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Mladinski kulturni center Maribor
Davčna št.:
32972822