Objave

InfoSlovenija
3942
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3754.jpg

HOSTEL SLOVENJ GRADEC, SLOVENJ GRADEC

Glavni trg 1, 2380 Slovenj Gradec, Koroška
+386 2 88 46 291

Galerija

Predstavitev storitve

Hostel Slovenj Gradec se nahaja na levem bregu reke Suhodolnice, v mirnem delu Ozar pod Rahtelovim vrhom. Do strogega mestnega jedra je 5 minut hoje.

KAPACITETE:

V hostelu Slovenj Gradec nudimo namestitev v moderno opremljenih sobah, in sicer:

- enoposteljnih,

- dvoposteljnih in

- štiri posteljnih ter

- v štirih apartmajih, ki pa ponujajo bivanje za tri, štiri ali osem oseb.

Vse sobe in apartmaji so opremljeni z lastnimi kopalnicami in sanitarijami, en apartma je prilagojen invalidom. V apartmajih je na razpolaga tudi polno opremljena kuhinja. Dostop do sob in apartmajev je možen po stopnicah ali z dvigalom. Skupno število ležišč je 59.

V zgornjem nadstropju hostela, kjer se nahajajo vse sobe in apartmaji je gostom na voljo tudi skupna opremljena kuhinja, kjer si lahko vsak pripravi svoj obrok. Neposredno zraven kuhinje se nahaja pralnica, ki je prav tako namenjena gostom, da si lahko operejo, posušijo in zlikajo svoja oblačila. V pritličju je tudi zajtrkovalnica, ki ponuja veliko popolnoma opremljeno kuhinjo, ki jo lahko gosti koristijo brezplačno.

V avli Hostla imajo gostje svoj internetni kotiček. Zraven se nahaja Hostel caffe, kjer se lahko gostje družijo, spoznavajo ter posedajo na sončni terasi ali pa ob soju sveč preživljajo prijetne večerne urice.

KONFERENČNA DVORANA IN UČILNICI:

Poleg namestitvenih kapacitet Hostel Slovenj Gradec nudi tudi možnost najema dveh konferenčnih dvoran. Večja v kletnih prostorih omogoča organizacijo javnih prireditev, ki se jih lahko udeleži do 250 obiskovalcev, manjša v pritličju pa lahko sprejeme do 60 obiskovalcev. Obe sta opremljeni z najnovejšo AV tehnologijo, kar omogoča brezhibno organizacijo kulturnih, izobraževalnih in drugih javnih prireditev.

V kletnih prostorih Hostela Slovenj Gradec sta obiskovalcem na voljo tudi dve učilnici. Ena izmed njih je opremljena z 8 računalniškimi enotami s pripadajočo strojno in programsko opremo, druga pa je namenjena raznim kreativnim delavnicam. V kletnih prostorih obratuje tudi avdio – snemalni studio, ki uporabnikom omogoča snemanje in montažo avdio posnetkov, od radijskih reklam do demo posnetkov.


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Glavni trg 1, 2380 Slovenj Gradec, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Javni zavod za turizem in šport Spotur Slovenj gradec
Davčna št.:
83975071
Številka računa denarne vrednosti:
BAN SI56 0131 2600 0000 402 (BANKA SLOVENIJE LJUBLJANA)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0317 5100 0306 597 (SKB d.d.)
Faks:
+386 2 88 46 291