Objave

InfoSlovenija
3396
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2578/HOTEL_V_CELJU_CELJSKA_KO__A-1579261253.jpg

HOTEL V CELJU CELJSKA KOČA

Pečovnik 31, 3000 Celje, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Odpiralni čas Celjska Koča

Hotel Celjska Koča obratuje vse dni v letu

Recepcija: 6.00 – 20.00
(prijava v hotel do 20.00 ure, za kasnejše prijave je potrebno uro prihoda predhodno sporočiti na recepcijo hotela)

Restavracija A La Carte
9.00 – 19.00 ure (četrtek-nedelja)

Bar
ponedeljek – četrtek:  8:00 – 20:00 ure

petek, sobota: 8:00 – 21:00 ure

nedelja: 8:00 – 20:00 ure

Wellness
– zasebni zakup po dogovoru (potrebna predhodna rezervacija)

– hotelski gostje prejmejo informacijo na recepciji hotel

Sodobno zasnovan celjski hotel kategorije treh zvezdic je gostom svoja vrata odprl decembra 2006. Hotelsko nastanitev Vam nudimo v 14 dvoposteljnih sobah, 3 troposteljnih sobah, enem apartmaju za 4 osebe in 2 velikih mansardnih sobah s skupnimi ležišči. Skupno lahko sprejmemo 74 gostov.

V celjski restavraciji, ki sprejme okoli 90 gostov, boste lahko uživali v pestri kulinarični ponudbi. Naši kuharski mojstri bodo za Vas z veseljem pripravili tako celjske tradicionalne domače jedi kot tudi modernejše specialitete.

V wellness centru se lahko sproščate v finski in turški savni, dveh jakuzijih ali pa se razgibate na treh fitnes napravah. Tisti, ki se želite še posebej sprostiti, si lahko ob predhodni rezervaciji privoščite tudi več vrst masaž in anticelulitnih programov.

Pozimi lahko smučate na urejenih pobočjih od Tolstega vrha proti vznožju. Smučišče leži na nadmorski višini 650 do 850 m, kjer sta urejeni dve vlečni napravi s skupno zmogljivostjo 700 in 900 smučarjev na uro. Smučišče ima urejeno tudi razsvetljavo, ki Vam omogoča nočno smuko. Za naše najmlajše goste v zimskem času obratuje otroško smučišče s 60 m otroškim tekočim trakom.

V ostalih letnih časih lahko nabirate nove moči s sprehodi po urejeni gozdni učni poti in njeni okolici, se povzpnete na Grmado (718 m), kjer se nahaja zvonček želja ali pa jo mahnete čez Tolsti vrh na Svetino, kjer na tamkajšnjem pokopališču počiva znamenita popotnica in pisateljica Alma M. Karlin. Po okoliškem gričevju so urejene tudi kolesarske poti do Laškega, Šentjurja in Svetine.

Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat Celjske koče in njene okolice, Vam predlagamo ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.

Obiščite Hotel Celjska koča***, saj ste pri nas vedno dobrodošli!

Ponudba

 • Namestitev
 • Kulinarika
 • Wellness
 • Smučišča
 • Pustolovski park
 • Bobkart
 • Kolesarjenje
 • Pohodništvo
 • Učne poti
 • Šole, naravoslovni in športni dnevi
 • Poslovni turizem

 Aktivnosti

Letne aktivnosti v Celju
Med letom pobegnite mestnemu vrvežu v zavetje gozdov in neokrnjene narave na rekreacijo, adrenalinsko pustolovščino ali pa le na poučno popoldne.

 • Pustolovski park
  Je okolju prijazen park, zasidran med drevesnimi debli in krošnjami. S poligoni za vse starostne skupine (predšolski otroci, otroci do 15 let, odrasli), ponuja možnost za spoznavanje okolja na drugačen način, za šport in rekreacijo – za pustolovščino, ki jo morate izkusiti v letu 2017!
 • Bobkart
  Poletno sankališče Bob kart se razprostira po pobočju smučišča Celjska Koča. 800 m dolga proga ponuja tako drzne spuste kakor tudi ležerno vožnjo, zagotovo pa povišan utrip ter obilico zabave. Popeljete se lahko sami ali s svojim malčkom.
 • Kolesarjenje
  Samo Za Vas smo pripravili kolesarske poti, podprte s sodobnimi interaktivnimi zemljevidi, preprosto dostopnimi na vaših mobilnih telefonih. Podrobnejše informacije lahko dobite na recepciji hotela Celjska Koča.
 • Pohodništvo
  Urejene pohodniške poti so primerne za družine, posameznike ali rekreativce.
 • Letno kopališče
  Kompleks Letnega kopališča v Celju že 50 let predstavlja tradicionalno poletno zbirališče Celjanov, saj se nahaja blizu središča mesta ob obrežju reke Savinje.
 • Nogometni stadium
  Arena Z’dežele je sodoben nogometni objekt. Ob vrhunski travnati površini so zgrajene tribune s skupno kapaciteto 13.600 obiskovalcev. Zaradi reprezentančnih tekem Slovenije, je »Arena Petrol« tudi mednarodno poznana.
 • Dvorana zlatorog
  Dvorana Zlatorog v Športnem parku Celje zagotavlja vrhunske pogoje za razvoj profesionalnega in rekreativnega športa.
 • Kulturne zanimivosti

Zimske aktivnosti v Celju
V neokrnjeni naravi, sredi gozdov, vas pozimi vabi priljubljena turistična točka Celjska koča s pestro ponudbo športnih in sprostitvenimi aktivnosti.

 • Smučišče
  Le 20 minut iz mesta se pod Tolstim vrhom (834 m) razteza smučišče Celjska koča, ki obsega več kot 4 ha površin
 • Tekaška steza
  Tekaška steza poteka po položni gozdni cesti od odcepa za lovski dom Grmada pa vse do lovske preže nad Vipoto. Tekaško stezo urejamo vsako jutro ob 9.00 uri in bo obratovala vse, dokler bodo snežne razmere dovoljevale.
 • Drsališče v mestnjem parku
  Drsališče  v Mestnem parku vsak teden med sezono ponuja prijetne rekreativne trenutke na drsalkah ob spremljavi dobre glasbe in disco lučeh.
 • Zimsko kopališče
  V sklopu ŠRC Golovec, hale B, se nahaja zimsko kopališče. Tako plavalci kot neplavalci lahko od oktobra do junija obiskujejo 25-metrsko pokrito športno kopališče z osmimi progami ter manjši bazen namenjem predvsem otrokom.
 • Savna
  Beseda »sauna« je finskega izvora in savna je za mnoge Fince sveti kraj. Simbolizira tudi materinsko toploto in zaščito, zato so se ljudje vanjo zatekali ob stiskah in težkih življenjskih preizkušnjah. V savni se sproščamo in meditiramo.
 • Masažna kopel
  Hidroterapija je ena izmed najstarejših oblik zdravljenja, saj so jo poznali že stari Grki in Rimljani. Kopališča in tople kopeli so jim nudila ugodje za telo in dušo, tako da so postala del njihovega življenja.
 • Mini fitnes
  Mini fitnes ponuja mini telovadbo na treh napravah: sobnem kolesu, veslaču in eliptiku.

Več o ponudbi

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ZPO Celje d.o.o., Družba za upravljanje s parkirišči in javnimi objekti
Davčna št.:
25505041
Naslov:
Pečovnik 31, 3000 Celje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3300 0000 2000 131 (Addiko Bank d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 4726 823 (ABANKA d.d.)
Mobitel:
041718274

Kontaktne osebe

recepcija