Objave

InfoSlovenija
4036
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew31122.jpg

INTER GAMES BLED

Kolodvorska cesta 64, 4260 Bled, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Našim gostom ponujamo športne, rekreativne in zabavne aktivnosti, ki jim omogočajo sproščeno, aktivno in doživetij polno preživljanje prostega časa ali dopusta.

Center športa in zabave Inter Games Bled leži v Veliki Zaki na Bledu, neposredno ob obali Blejskega jezera. Najdete nas pred vhodom v Camping Bled, enega najlepših in najbolj priljubljenih kampov v Sloveniji in Evropi.

Lega v čudovitem naravnem okolju na obali Blejskega jezera, na obrobju neokrnjenih gozdov Triglavskega narodnega parka in v neposredni bližini turističnega bisera Bleda je velika prednost, ki jo svojim gostom nudimo v centru športa in zabave Inter Games Bled. Veseli in zadovoljni smo, da delujemo v takšnem okolju in verjamemo, da tudi naši gostje zaradi ambienta še bolj uživajo med izvajanjem aktivnosti. Aktivnosti v naravnem okolju in na svežem zraku pa jim poleg užitkov prinašajo tudi koristi – tako za fizično kot psihično počutje.

Odbojka na mivki

Košarka

Trampolini Bled

Drugi športi: Badminton, namizni tenis

Izposoja (RENT):
Rent ‘a’ bike, kajak in kanu

Zabavne igre: Fun shooter, biljard, igralni avtomati, air hockey

Pikniki in rojstnodnevne zabave

Nudimo vam tudi najem opreme in infrastrukture za organizacijo piknika, zabave, športne prireditve ali team buildinga:

  • najem šotora 8 x 8 m
  • najem ozvočenja
  • karaoke
  • catering
  • najem točilnega pulta in hladilnika
  • najem in postavitev tribun

Plaža

Nova urejena plaža na Bledu! Kopališče pred Campingom Bled v Veliki Zaki je bilo leta 2010 popolnoma preurejeno in čaka prve kopalce. V Inter Games Bled smo ponosni, da smo plažo v Veliki Zaki prevzeli v upravljanje in obljubljamo, da vam bo letošnji oddih na Bledu ostal v dobrem spominu.

Zimska pravljica v Veliki Zaki

Takoj ko se temperature v Veliki Zaki začnejo spuščati proti ledišču, kar je ponavadi sredi decembra, se v INTER GAMES BLED začnemo pripravljati na zimsko sezono.

Igrišče, ki je poleti namenjeno košarki in badmintonu, počistimo, postavimo zaščitne ograje in površino začnemo zalivati z vodo. S pomočjo dovolj nizkih temperatur in nekaj pridnih rok se površina kmalu spremeni v 1500 m2 veliko drsališče na prostem.

Naj vas ne skrbi, če nimate potrebne opreme, saj smo organizirali IZPOSOJO DRSALK po zelo ugodni ceni. V kolikor še niste popolnoma vešči drsanja, vam lahko pomaga TJULENJ BOBBY.

Za vse tiste, ki pa drsanje že obvladate, vabljeni na partijo HOKEJA NA LEDU! Vse, kar morate pred tem storiti, je, da nas pokličete in rezervirate igrišče.

Novost v zimski sezoni 2012/2013 je TEKAŠKA PROGA za vse ljubitelje teka na smučeh. S pomočjo primernih temperatur in umetnega snega bo speljana skozi Camping Bled, teči pa bo možno tudi ponoči, saj bo razsvetljena. Nimate opreme? Nič hudega. Pri nas si boste lahko sposodili vse potrebno: smuči Fischer, palice in čevlje.

V sezoni 2013/2014 smo dodali še eno novost: OTROŠKO SMUČIŠČE in SANKALIŠČE, namenjeno prvim korakom na smučeh.

Da pa bi lahko na nizkih zimskih temperaturah zdržali čim dlje, smo za vas postavili in uredili tudi ogrevan šotor, kjer se lahko pripravite na drsanje, poklepetate in pogrejete ob TOPLI KAVI, ČAJU, KUHANEM VINU, VROČI ČOKOLADI, PUNČU in ostalih dobrotah.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kolodvorska cesta 64, 4260 Bled, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MZ-MARIČ šport in turizem, Damjana Žabkar Marič s.p.
Davčna št.:
13456105
Naslov:
Kolodvorska cesta 64, 4260 Bled
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 1091 631 (odprt 29.4.2009, GB d.d., Kranj)
Odgovorna oseba:
Žabkar Marič Mark
Kontaktna oseba:
Žabkar Marič Mark