Objave

InfoSlovenija
5014
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27842.jpg

TRIBU, POUČEVANJA SURFANJA, IZOLA

Kvedrova 10 , 6000, Koper, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci?

Pojdi z nami na Kanarske otoke, na Portugalsko in v Maroko!

Že sam zven imena "Kanarski otoki" je tako prepričljiv, da smo se Tribujevci morali podati v to avanturo in tako letos drugič organiziramo surfanje na valovih na otoku Fuerteventura.

To sezono nas bo torej ponovno gostila Fuerteventura. Puščavski otok vulkanskega izvora, kjer  so doma valovi, modrooki ocean in svoboda.

Bele ovčke bodo po nebu švigale in nam narekovale dnevno surfersko pozicijo. Fuerteventura je namreč otok, kjer precej piha in je idealen za off shore vetrove, kjer se bomo surferji  zabavali z valovi.  In ravno ta kombinacija - valov, sonca in vetra - nas bo  popeljala v prej omenjeno svobodo.

Po podatkih na internetu najdemo, da je na otoku več kot 70 surf spotov, a pravi poznavalci pravijo, da se jih je naštelo že več kot 200. Tribujevci že komaj čakamo, da jih enega po enem odkrijemo in seveda predstavimo.

Aprila začnemo surfersko sezono na Portugalski, kjer je naša Tribu surf hiša že pripravljena na doživetja v letu 2013. Po celodnevnih sessionih v zalivu Baleal prav paše pivičko, druženje ob žaru, relaksiranje ob dobremu surferskemu filmu ali partija biljarda. 

Tukaj surfamo do onemoglosti! In ko naredimo preskok iz prvih penic na valove, se vsi zapletemo v surferski duh. No, tu nastane problem. Od tu naprej kaže kompas samo še na valove in vse ostalo je balast. 

Na Portugalski surfamo 6 mesecev. V tem super času si privoščimo različne izlete po portugalski obali, kjer se v prozornih vodah Portugalske skristalizirajo vsi mešani občutki, ki ti jih pusti surfanje, preden te zasvoji in preosmeri tvoje vsakodnevno razmišljanje. 

Poletne hormone bomo sprostili na vse možne surf-načine in četudi se boš prvič soočil/a s tem športom, se ti bo zdelo, da si bil/a del te subkulture že od zmeraj. Prav zato je Portugalska najbolj "vroča" surferska destinacija v Evropi; znana tudi pod vzdevkom: Brazilija v Evropi!

Surf camp Maroko punuja edinstveno kombinacijo zabave, učenja in totalne relaksacije. Vsak dan je poglavje zase, tako kot je to vsak nori val, ki ga bomo odsurfali. Maroko ni zastonj »vzhodna Kalifornija«, kot mu pravimo surferji, ki se vračamo iz te »divje« države. Ponaša se z ogromno množico surf spotov, ki so po svoji kakovosti v svetovnem merilu na samem vrhu. Poleg zahtevnih in atraktivnih valov, ki jih ponujajo maroške plaže, pa je polno primernih spotov za začetnike in tiste surferje, ki si počitnice vzamejo bolj v easy.

Poslovalnica
Uradne ure: po dogovoru.
Kje? Premrlova 1, Izola. Prvo nadstropje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kvedrova 10 , 6000, Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Poučevanja surfanja - Surfer, Iztok Južnič Zonta, s.p.
Davčna št.:
45793492
Delovni čas:
Po dogovoru.