Objave

InfoSlovenija
7424
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew82080.jpg

IZLETI, POTOVANJA, APARTMAJI, UGODNE NOČITVE - TURIZEM FLUCHER, ROGAŠKA SLATINA

Kidričeva ulica 14, 3250, Rogaška Slatina, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju Flucher vam ponujamo avtobusne prevoze, izlete, in potovanja, saj polega obsežnega voznega parka avtobusov ponujamo storitve turistične agencije in vam svetujemo pri potovanjih, potepanjih in počitnicah.

Ponujamo vam tudi apartmaje Vila Golf, ki se nahajajo v centru Rogaške Slatine. V bližini so terme Rogaška, smučišče, narava, nakupovalni center ... vse kar je potrebno, za popoln oddih.

Apartmaji Vila Golf ***


APARTMAJI VILA GOLF *** se nahajajo v centru Rogaške Slatine. Na zadnji strani so obdani so z gozdom in parkom, ki ohranja svojo podobo že skoraj sto let. V neposredni bližini hotela je naravni izvir mineralne vode. Ponudbo Vile dopolnjujejo “Terme Rogaška” s svojimi odprtimi in zaprtimi bazeni, whirlpooli in savnami. Prav tako pa je v bližnjem objektu Aparthotel Slatina na voljo izvrstna kuhinja z možnostjo priprave dietne prehrane.

Manj kot 100m od objekta so oddaljeni zdravstveni dom, trgovski center, knjižnica, restavracije, gostinski lokali, sprehajalne poti, kolesarske steze. Pozimi obratuje smučišče Janina, ki se nahaja za hotelom Donat in je oddaljeno od apartmaja 1 km.

APARTMAJI so idealeni za vse, ki želite pozabiti naglico vsakdana in se sprostiti v čudovitem naravnem okolju, z namestitvijo visoke kakovosti, v svetovno znanem zdravilišču Rogaška Slatina.

V ponudbi sta dva tipa apartmajev za dve ali štiri osebe v velikosti 52 m2 za 4 osebe ali 30 m2 za  2 osebi. Apartmaji so sodobno opremljeni s telefonom, TV sprejemnikom s satelitskimi programi, dostopom do interneta, lastnim ogrevanjem in klima napravo, kompletno urejeno kuhinjo ter kopalnico. Povsod je možnost priprave dodatnega ležišča.

Delovni čas:

pon - pet: 09.00 - 16.00
sob: 09.00 - 12.00
nedelja in prazniki ZAPRTO

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kidričeva ulica 14, 3250, Rogaška Slatina, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Flucher turizem, turistična agencija, avtobusni prevozi, d.o.o.
Davčna št.:
36604739