Objave

InfoSlovenija
6518
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew79072.jpg

TALASO STRUNJAN, STRUNJAN

Strunjan 148, Strunjan, Obalno-kraška
+386 (0)5 6782036

Galerija

Predstavitev storitve

Strunjan

Obiščite priznano slovensko klimatsko zdravilišče in talasoterapevtski center v zaščitenem krajinskem parku, na najbolj zelenem koščku slovenske obale, ki je obenem stičišče pohodniških in mnogih drugih poti. V kraju s kar 2300 urami sončnega obsevanja na leto boste našli spokojen oddih pa tudi možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.


Talaso Strunjan
odlikuje izjemna lega tik ob morju, v osrčju neokrnjene narave. Ponudba temelji na talasoterapiji, ki dobro počutje gradi s pomočjo naravnih dejavnikov – morske vode, morskega blata, alg in blagodejne mediteranske klime. V Krkinih Termah na obali, ki so eno od slovenskih klimatskih zdravilišč, zdravimo pljučne bolezni, lajšamo revmatska obolenja, težave z osteoporozo in posledice poškodb ali operativnih posegov na lokomotornem aparatu.Morske dejavnike uporabljamo tudi v lepotne namene. V centru Salia vam nudimo talaso programe, ki so namenjeni sprostitvi, razvajanju, lepoti in boljšemu splošnemu počutju.V Strunjanu lahko občutite brezkončnost modrine. Lahko se kopate v čistem morju ali v bazenih z ogrevano morsko vodo in poležavate na lepo urejeni plaži … Z raznimi programi in animacijskimi aktivnostmi ponujamo rekreacijo za vse generacije.Sonce, morje, počitek, užitek, morske dobrote, izlet z barko ali v slikovite istrske vasi. Strunjan vas vabi v svoje zavetje …

Vir: http://www.terme-krka.com/si/sl/destinacije/

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Strunjan 148, Strunjan, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Terme Krka, d.o.o.
Davčna št.:
64669351
Faks:
+386 (0)5 6782036