Objave

InfoSlovenija
6356
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4757/slika2-1489476391.JPG

BIOTERAPIJA - ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE IN POSREDNIŠTVO, URBAN POSEDI S.P.

Trsek 14, 6273 Trsek, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Zeliščni Raj Slovenske Istre

V prelepi  Slovenski Istri stoji vasica Trsek. Ta vasica se nahaja v občini Koper, ter spada v krajevno skupnost Marezige. Na južni strani tega slikovitega hriba teče reka Dragonja. Obdana je z rajem sonca, čudovite narave, ptičjega petja, božanskega miru in preprostih kmečkih ljudi, ki radi s spoštovanjem obdelujejo zemljo. Eni izmed teh ljudi sva tudi midva z ženo Sonjo katera sva se z ljubeznijo, do narave lotila pridelovanja ter predelovanja avtohtonih zelišč katere uspevajo v našem okolju. Trenutno imava posajena naslednja zelišča. Smilj, Rman, Kamilica, Šentjanževka, ognjič. V planu pa sta še dve. Vse skupaj se nahaja na 3 hektarjih.  

 Smo se pa v oktobru 2016 lotili predelavo starega hleva v destilarno, polnilnico prostor za izdelavo krem šamponov in skladišča. Tako da imamo higiensko primeren prostor, ki zadostuje vsem merilom.

Najino merilo je takšno:

Stranka bo dobila takšen izdelek kot bi ga tudi sama pričakovala, da ga dobiva od drugih. Se pravi Vrhunski.

BIOTEREPIJA

Sem le pomoč Ničesar ne morem narediti namesto vas in tudi nobeden drugi ne.. Vsi odgovori se skrivajo v vas samih, jaz vam le pomagam. Sem PSIHOLOG, BIOTERAPEVT, ZELIŠČAR vse v enem. Včasih je dovolj že pogovor, spet drugič več urno čiščenje energijskega telesa. Mnogokrat težave izhajajo veliko globlje kot lahko mislimo. Ko se človek želi očistiti nesnag, mora pogledati zelo globoko vase.«
 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE IN POSREDNIŠTVO, URBAN POSEDI S.P.
Davčna št.:
86791699