Objave

InfoSlovenija
8019
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19057.jpg

FREKVENČNA TERAPIJA KOT BIORESONANCA NOVO MESTO ČRNOMELJ LJUBLJANA

Cvelbarjeva ulica 3, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje je svojo dejavnost za frekvenčno terapijo kot je recimo bioresonanca  za stranke odprl svoja vrata v letu 2004. Pri svojem delu uresničujemo vizijo ene najuspešnejših ambulant pri zdravljenju bolnikov po metodah, ki na najbolj optimalen način vračajo in ohranjajo zdravje širokemu krogu ljudi doma in v tujini . Naše osrednje vodilo je, da postanemo ustanova, ki dolgoročno zagotavlja optimalne storitve na področju naravnega zdravilstva in v kateri prevladuje iskreni človeški odnos, ki bolnika usmerja v harmonijo z okoljem.

Zato je naš osrednji cilj in namen delovanja ZDRAV ČLOVEK. Na poti do tega cilja si prizadevamo za nenehno usposabljanje in izobraževanje terapevtov, za izboljšanje kakovosti storitev in zadovoljstvo naših bolnikov, za spoštovanje moralno-etičnih načel, za neprestano odpravljanje vzrokov obolevnosti in ustrezen komunikacijski nivo z metodami uradne medicine.

 

Poslovne enote Bioresonance Izvir:

    Črnomelj,
    Ljubljana


 FREKVENČNA TERAPIJA KOT JE RECIMO BIORESONANCA - Kako deluje?

Osnove frekvenčne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike oziroma kvantne mehanike. Znano je, da vsaka snov, tudi vsaka celica v telesu, virusi, bakterije, pelodi, torej vse okrog nas seva energijo, ki ima točno določeno specifično valovno dolžino ali kot temu rečemo, svoj frekvenčni vzorec. Normalni procesi se v organizmu odvijajo s pomočjo komunikacije med celicami, kar poteka s hitrostjo svetlobe, celice pa si informacije izmenjujejo preko točno določenih frekvenc. V zdravem telesu teče informacija med celicami nemoteno, če pa na telo delujejo škodljive snovi, lahko njihovi obremenilni frekvenčni vzorci ovirajo celično komunikacijo, kar se sprva kaže v kronični utrujenosti, kasneje pa tudi v organskih spremembah.

Frekvenčna terapija je celovit biološki postopek, ki se odlično obnese pri številnih pacientih. To je brezbolečinska vrsta načina zdravljenja, ki ne povzroča stranskih učinkov in uspešno odkriva skrite vzroke bolezenskih procesov.

Izvedba diagnostike in terapije na aparaturi Bicom 2000 omogočata, da frekvenčni vzorec iz obolelega organa s pomočjo modulacijskih folij transformiramo v magnetnofrekvenčni vzorec in povratno dovedemo v bolnika. Na ta način pri bolniku relativno hitro ugotovimo vzrok in lokacijo patogenih nihanj, ki jih eliminiramo z vračanjem impulznih zdravilnih paketov. S pomočjo specialnih električnih prevodnih elektrod takorekoč zberemo gibanja bolezenskih nihanj v bolniku, jih usmerimo v aparat, elektromagnetni sistem pa trenutno potrebna nihanja izbere in jih filtrira ter tako spremenjene informacije dovaja preko modulacijske elektrode nazaj v bolnika. S terapijo se prične proces regulacije, ki traja lahko še dneve in tedne. Terapevtski učinek se torej odvija v telesu samem z redukcijo patoloških in krepitvijo fizioloških nihanj. Resonanca torej nastane, če celica sprejme natančno takšno elektromagnetno nihanje, kot ga potrebuje.

Uporaba tega izjemno učinkovitega terapevtskega pristopa presenetljivo izboljšuje zdravstveno stanje pacienta tudi v primerih, ko druge metode in zdravila niso dale pozitivnih rezultatov.


To so predvsem naslednje indikacije:

     alergije vseh vrst (kožne težave-ekcemi, nevrodermitis, astma, bronhitis, kronični nahod, celiakija, prebavne motnje…)

    bolečine sklepov in hrbtenice

    ginekološke bolezni, neplodnost, hormonske motnje

    kardiovaskularna obolenja

    opekline, zlomi, poškodbe

    glavoboli (migrene)

    bolezni prebavnega in urinarnega trakta

    psihosomatske težave (nervoze, depresije)

    zdravljenje odvisnosti (alkohol, droge, tobak)

    akutna prehladna obolenja-vnetja ušes, zobobol, kašelj, nahod, virusna gripa


IZOBRAŽEVANJE

  1. Delavnice radiestezije
  2. Delavnice homeopatije
  3. a) Akutna obravnava-prva pomoč (opekline, poškodbe, prehlad, angina, gripa, izvini, piki, morska bolezen …)
  4. b) Obravnava kroničnega bolnika
  5. Individualna pomoč v zvezi z frekvenčno metodo zdravljenja

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cvelbarjeva ulica 3, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
CENTER ZA ZDRAVJE ČLOVEKA d.o.o.
Davčna št.:
35412160
Naslov:
3 Cvelbarjeva ulica, Novo mesto 8000
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 8279 976 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Delovni čas:
ponedeljek - petek po dogovoru sobote, nedelje in prazniki ne delamo

Kontaktne osebe

Bioresonanca