Objave

InfoSlovenija
7338
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5383/logonew39459.jpg

ODPRAVLJANJE TEŽAV Z GLAVOBOLOM, HRBTENICO, DRŽO, NASTAVITEV PRVEGA VRATNEGA VRETENCA, ATLASPROFILAX

Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

METODA

Je metoda s katero si odpravite bolečine v hrbtenici, bolečine v sklepih, vratu, križu in je pomoč pri glavobolih in migrenah. Pomaga uravnati porušeno hormonalno ravnovesje …
AtlasPROfilax® metoda z edinstveno tehniko masaže z ENIM SAMIM OBISKOM (tretmajem) odpravi osnovni vzrok vaših težav in vrne atlas nazaj v pravilno lego.


Odpravimo težave z:

Hrbtenica

Glavobol

Kolki in kolena
Vrtoglavica in omotica
Dihanje
Utrujenost
Slaba drža
Karpalni kanal
Fibromialgia
Krajša noga
Težave s spanjem
Preobčutljivost črevesja
Šibko medenično dno


Cena tretmaja

Cena tretmaja za odraslo osebo stane 200€, za otroke mlajše od 16 let pa 130€. Cena vključuje kontrolo in masažo po tretmaju in VSE nadaljne potrebne obiske.

Potreben je samo en tretma, ki poteka približno 20-30 minut. Masaža, ki je vključena v ceno in se izvaja ob kontroli pa traja ccs. 25 minut.


Dejstva
Ali veste, da je prvo vratno vretence ATLAS (C1) pri skoraj vseh ljudeh (98%) zamaknjen? Takšno stanje lahko privede do velikega števila fizičnih in psihičnih težav in obolenj. Kar pa lahko sedaj spremenimo!
Rešitev je odkril René-Claudius Schümperli, Švicar, ki je tudi sam utrpel boleč izpah (luksacijo) atlasa. Med leti 1993 in 1996 je razvil revolucionarno metodo, ki vrne atlas nazaj v njegovo pravilno lego.

Položaj, ravnotežje in upravljanje
Ko atlas ni več v pravilni legi lahko nastanejo težave in bolezni kot so glavoboli in bolečine v tilniku, tog vrat, migrene, bolečine v vratni, prsni ali ledveni hrbtenici, poškodbe diskov, skolioza, zgrbljenost (kifoza), ukleščeni možganski in hrbtenični živci, različna dolžina nog zaradi poševne lege medenice, bolečine v kolkih, kolenih, spuščena stopala itd.

Vse počiva na atlasu
Atlas ne nosi samo glave, ampak je tudi odgovoren za položaj hrbtenice in skeleta, ravnotežje in motoriko telesa. Ko se zamakne, povzroči motnje v mišicah in spremembe v drži telesa. Konstantni pritisk na hrbtenjačo, možganske živce, krvne žile in limfne poti povzroča motnje v psihičnem in fizičnem počutju, bolezni in večjo nagnjenost k odvisnosti.

Rotirana in poševna medenica
Zamaknjen atlas povzroči rotacijo medenice in nepravilno držo telesa (skolioza in izravnana ledvena lordoza). Kar privede do napačne razporeditve sil na kolčna in kolenska sklepa in lahko čez čas povzroči nastanek artritisa in artroze. Prav tako se lahko pojavijo kronična utrujenost mišic, ploski stopalni lok, hoja navznoter…

Po tretmaju
Priporočljivo je pomagati telesu pri samozdravljenju z masažami v področju tilnika in hrbta ter spodbujati mišice z toploto (gretje z termoforjem, kremami, IR lučjo, grelnimi blazinami…) Človeško telo začne delovati bolje, tako da imajo vsa zdravljenja in terapije zaradi pravilnega položaj atlasa veliko večji učinek. Pomembno je, da pomagamo mišicam, da ponovno osvojijo maksimalno sproščenost in razteznost.


AtlasPROfilax® metoda je naravna, osupljivo učinkovita, nemedicinska metoda za samozdravljenje in preprečevanje nastajanja tegob in težav.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
SEBASTJAN ŠMAJGERT S.P.
Poslovna oblika:
SVETOVANJE ZA BOLJŠO DRŽO, SEBASTJAN ŠMAJGERT S.P.
Davčna št.:
98543768
Naslov:
Cesta 8. maja 2, 1358 Log pri Brezovici
Poslovna enota:
Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1914 6500 9108 064 (odprt 15.2.2010, DBS d.d.)
Odgovorna oseba:
Katja Jus
Odgovorna oseba:
Sebastjan Šmajgert
Kontaktna oseba:
Katja Jus

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč

Socialno Omrežje