Objave

InfoSlovenija
10142
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4941/logonew34404.jpg

ORDINACIJA ZA CELOSTNO ZDRAVLJENJE IN BIORESONANCO DARINKA STRMOLE, TREBNJE

Glavarjeva ulica 11, 8210 Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Darinka Strmole, dr. med.

Darinka Strmole, dr. med., mati štirih otrok, je končala študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 1988. Preko dvajset let je delala v šolskem dispanzerju zdravstvenega doma, kjer se je srečevala z bolniki različnih starosti in z zelo pestrimi težavami. Iz leta v leto je naraščalo število otrok in mladostnikov s kroničnimi boleznimi, alergijami, neopredeljenimi bolečinami v trebuhu in psihičnimi težavami. Tako je kmalu prepoznala potrebo po pridobivanju novih znanj, da bi lažje pomagala svojim bolnikom in njihovim družinam.

Redno se izobražuje v okviru stalnega podiplomskega izobraževanja za zdravnike. Leta 2001 je z zagovorom diplomske naloge Prehranske navade in zdravstveno stanje sedmošolcev s povišanim indeksom telesne mase v šolskem letu 1999/2000 v občini Trebnje opravila podiplomski tečaj Zdravstveno varstvo žena, otrok in mladina na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Leta 2002 se je skupaj z zdravniki iz petnajstih držav udeležila mednarodne poletne šole adolescentne medicine v Lausanni v Švici.

Več si lahko preberete na spletni strani

Bioresonanca

Najpogostejši vzrok težav z zdravjem je nezdrav način življenja in prehranjevanja, zato se boste v naši ordinaciji z zdravnico najprej natančno pogovorili o vaših težavah, skrbeh in pričakovanjih, nato pa boste dobili še praktične napotke za zdravo prehrano in zdrav način življenja ter razlago zakaj in kako vztrajati na poti aktivne skrbi za zdravje.

Ko se pojavijo blage zdravstvene težave, je to opozorilo, da moramo nekaj spremeniti. Naše telo kliče na pomoč in nadvse pomembno je, da klic pravočasno prepoznamo ter ustrezno ukrepamo. Potrebno je uživati zdravo, polnovredno in živo hrano, popiti dovolj zdrave vode, skrbeti pa moramo tudi za pravilno razmerje vnosa hranil, mineralov, vitaminov ter redno in učinkovito razstrupljanje telesa.

Na podlagi rezultatov pregleda boste v pogovoru z zdravnico spoznali, kje ste storili napako, izvedeli pa boste tudi, kaj je v vašem življenjskem slogu potrebno spremeniti in na kakšen način doseči, da se bo vaše zdravstveno stanje izboljšalo.

Preberite si več na spletni strani

Bitcom Body Check

Tehnologija, na kateri sloni naprava BICOM Body Check (BBC), je bila razvita v Rusiji (oziroma takrat še Sovjetski zvezi) na oddelku za medicino Univerze v Omsku, kot del vesoljskega programa. Ima oznako biomedicinske naprave, ki so jo razvijali več kot dvajset let. Številni raziskovalni timi so snemali frekvenčna nihanja posameznih organov pri številnih zdravih posameznikih različnih starosti, obeh spolov, ki so imeli tudi različno krvno skupino. Tako so oblikovali vzorec frekvenc nihanj posameznih zdravih organov za vsako posamezno starost, posebej za moške in posebej za ženske.

BBC je naprava za ocenjevanje in spremljanje funkcije organov in ne strukture telesa. Zato ga ne moremo primerjati z EKG, CT, MRI ali UZ preiskavo. Gledano tehnično, gre za merjenje magnetnega vektorskega potenciala (Ā), na katerega so živi organizmi še posebej občutljivi. Polje Ā je pravokotno na pogosteje obravnavano gostoto magnetnega polja B in je, gledano s fizikalnega vidika, tisto, kar poganja električni motor.
DSC_7003.jpg

Uporabnik BICOM Body Check namesti posebne slušalke, preko katerih se v telo projecirajo posebni signali. Ti so ne-zvočni, saj so frekvence precej višje, kot bi jih lahko zaznalo človeško uho. Telo se na vhodne frekvence odzove, kar s posebnimi senzorji v slušalkah zaznamo. Odziv se v posebnem računalniškem programu primerja z obširno knjižnico že znanih odzivov, na podlagi katerih lahko BICOM Body Check sklepa, kakšno je zdravstveno stanje uporabnika. BICOM Body Check v končni fazi ugotovi, katere BICOM terapije bi bile najbolj ugodne za pomoč trenutnemu zdravstvenemu stanju uporabnika. Opomniti velja, da je BICOM Body Check v prvi vrsti metoda za ugotavljanje prave terapije, šele nato naprava za diagnostiko. Na primer, za ugotavljanje prisotnosti rakavih celic v telesu zanašanje samo na BICOM Body Check ne zadošča, in so za to še vedno potrebni ustaljeni medicinski postopki. Pri BICOM Body Check gre za pomoč terapevtu za ocenjevanje funkcionalnega stanja telesa, kot to izhaja iz gledanja tradicionalne kitajske medicine in pomoč pri načrtovanju nadaljnih terapij. Integracija tako konvecionalnih kot ne-konvencionalnih pristopov omogoča širši pogled na zdravstveno sliko in tako umogoča učinkovitejšo diagnostiko ter možnosti za nadaljne zdravljenje.

CENIK

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Glavarjeva ulica 11, 8210 Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
BIORESONANCA STRMOLE Darinka Strmole s.p.
Davčna št.:
96460725
Naslov:
Glavarjeva ulica 11, 8210 Trebnje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0315 3100 0638 154 (odprt 27.2.2018, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Strmole Darinka
Kontaktna oseba:
Strmole Darinka