Objave

InfoSlovenija
4751
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4569/bioresonanca_komenda__1_-1647951707.jpg

BIORESONANCA VAL NATURA, KOMENDA

Žeje pri Komendi 8b, 1218 Komenda, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Zdravje je naša pravica in odgovornost.
Odločitev je vaša in mi smo tu, da vam pomagamo tudi pri težkih in dolgotrajnih boleznih. V čem je naša prednost? Gradimo na strokovnosti, širokem znanju iz medicinskih in komplementarnih vsebin, odgovornosti in visokih etičnih standardih.

Bioresonančna Terapija
Bioresonančna terapija ozir. bioresonanca je kombinacija kvantne fizike, homeopatije in tradicionalne kitajske medicine. Bistvo je, da z združitvijo vseh teh obsežnih znanosti lahko določimo, kakšen impulz oziroma informacijo ali vibracijo potrebuje telo, da v njem sprožimo lastne mehanizme, ki ta impulz uravnajo in spodbudijo proces samozdravljenja. Z bioresonančnim testiranjem torej poiščemo motnje, ki se nahajajo v telesu in motijo energijsko ravnovesje, bioresonančna terapija (bioresonanca) pa spodbudi telo, da mobilizira tiste moči, ki jih telo potrebuje, da premaga te motnje. Terapevtske vibracije vzpostavijo energetsko ravnovesje v telesu in povrnejo življenjsko moč za ozdravitev.   Bownova Terapija Bownova terapija je ena izmed najučinkovitejših tehnik manualne terapije, ki je usmerjena predvsem k odpravljanju posledic poškodb in bolezni gibalnega aparata. Utemeljitelj Bownove terapije je avstralski terapevt Thomas Ambrose Bowen (1916-1982), po katerem je terapija dobila ime.

Reconnective healing
Reconnective Healing® – zdravljenje s ponovno povezavo je nova oblika zdravljenja s frekvencami univerzuma, ki vzpostavlja ravnovesje na vseh ravneh našega bivanja, tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem kot tudi na duhovnem nivoju. Namenjena je vsem, ki iščejo notranje ravnovesje, telesno zdravje in vsem, ki si želijo osebne in duhovne rasti.

Svetovanje
Glede na rezultate testiranja s pomočjo bioresonance vam svetujemo, kaj lahko sami naredite za svoje zdravje. Ugotovimo namreč lahko, na kaj ste alergični, katerih vitaminov ali mineralov vam primanjkuje, kakšno je stanje vašega črevesja, kakšna je presnova, obremenitev organov izločanja, kakšno je vaše energetsko ravnovesje itd. Na podlagi tega vam predlagamo način prehranjevanja, ki je za vas najbolj primeren in vrsto terapije, ki vas bo pri vaših prizadevanjih najbolje podprla in najhitreje izboljšala vaše počutje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Žeje pri Komendi 8b, 1218 Komenda, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
VAL NATURA, Promocija naravnega zdravja, d.o.o.
Davčna št.:
81068590
Naslov:
Žeje pri Komendi 8b, Komenda
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0231 2025 7804 184 (odprt 11.3.2009, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Valenčič Bernardka
Kontaktna oseba:
Valenčič Bernardka

Kontaktne osebe

Bioresonančna Terapija
Valenčič Bernardka (+)