Objave

InfoSlovenija
5038
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3219.jpg

FERDINAND PROIZVODNJA IN PRIDELAVA VINA, KOJSKO

Kojsko 7, Kojsko, Goriška
+386 (0)5 3043635

Galerija

Predstavitev storitve

Ferdinand - okusi razliko, občuti strast v vinu!

Ker verjamemo v našo zemljo in v to kar delamo, verjamemo tudi v naše vino, ki ga ustvarjamo s strastjo, predanostjo in ljubeznijo. Razliko boste občutili tudi sami.

Goriška Brda so rodovitna pokrajina med reko Sočo in Furlansko nižino. Na severu prehajajo v hribovito območje, ki se razteza v Alpe, na jugu, vzhodu in zahodu, pa se preko meje spuščajo v Collio, znano vinorodno pokrajino v Italiji.

Naša vinska klet se nahaja v vasi Kojsko. Območje je zelo primerno za pridelavo belih vin visoke kakovosti. Naši vinogradi ležijo na severnem obrobju Brd na nadmorski višini od 150 do 300 metrov. Bližina štirideset kilometrov oddaljenih Alp in trideset kilometrov oddaljenega morja ustvarja izjemno ugodne klimatske razmere. Poleti so dnevi topli, noči pa razmeroma hladne in prav ta temperaturna nihanja odlično vplivajo na dozorevanje grozdja. Vina so polna, harmonična in sadna obenem. Opočna zemlja daje vinu mineralnost, nadmorska višina pa kislino, kar napravi vina všečna, pitna in zelo trajna.

Prav zaradi vseh teh naravnih danosti se usmerjamo v pridelavo visokokakovostnih vin. Naša blagovna znamka Ferdinand je cenjena preko meja Slovenije. Ferdinand je bil družinski prednik, ki je žal preminul v drugi svetovni vojni, in njemu v  spomin smo izbrali ime Ferdinand za našo blagovno znamko.

Usmerjamo se v pridelavo dveh različnih tipov vin. Sveža vina dajemo na tržišče v letu po trgatvi. Pri njih skušamo čimbolj ohraniti tipičnost sort in njihovo svežino. Vina zorena v hrastovih sodih pa gredo na trg po več letih zorenja v sodih in steklenicah. Pri teh vinih skušamo poudariti našo drugačnost teritorija s pomočjo mineralnosti, ki jo grozdje in kasneje vino prinese s seboj iz vinograda. Za ta vina uporabljamo grozdje, ki prihaja izključno iz starih vinogradov ter najboljših leg Brd.

Nudimo:

- bela vina (Rumena Rebula, Sivi Pinot, Rumena Rebula reserva, Ferdinand Belo, MRR macerirana rumena rebula),

- rdeča vina (Cabarnet Sauvignon, Merlot, Ferdinand Rdeče. Ferdinand Rdeče reserva),

- vina z bio certifikatom

- darilne programe: podarite vašim poslovnim partnerjem ali vašim najbližjim darilo, za katero vam bodo vedno hvaležni. Presenetite jih s steklenico izbranega, ekološko pridelanega vina iz najvišjih briških vinogradov. Pri izbiri embalaže je mogoče sestaviti     lastne komplete in izbrati katerokoli vino iz naše ponudbe na zalogi.

Oglejte si različna vina in naročite na naši spletni strani! 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kojsko 7, Kojsko, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Ferdinand proizvodnja in pridelava vina d.o.o.
Davčna št.:
83549242
Faks:
+386 (0)5 3043635