Objave

InfoSlovenija
7439
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12854.jpg

DOMAČE SLAŠČICE MURN, METLIKA

Ulica na trg 3, Metlika, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Jesti dobro pomeni skrbeti za sebe. S predanostjo in navdihom se v Domačem slaščičarstvu Murn trudimo očarati vse, ki si vzamejo trenutek časa za kratko potovanje v svet sladkih okusov. Izdelujemo namreč slaščice in torte po naročilu za različne priložnosti.

Strast, skrbna izbira surovin visoke kakovosti, strokovnost in disciplina v proizvodnih procesih ter pozornost do detajlov. To je filozofija, ki nas usmerja pri odnosu do dela. Veliko pa damo tudi na izgled naših izdelkov. Če ste pripravljeni na nepozabno razvajanje vaših brbončic, se ne obotavljajte in nas preprosto pokličite!

Pekarna in slaščičarski izdelki; Domače slaščice Murn smo pravi naslov za vse ljubitelje dobrih in svežih sladic. Nudimo vam namreč bogat izbor tort…se vam je zahotela jogurtova, ledena, nutellina, sadna ali pa mogoče čokoladna? Bi raje piškote, breskvice, pito, žepke, zavitek… Pripravljamo tudi belokranjsko pogačo, dunajske valove in ruske kape. Prava poslastica pa so naše kokosove kocke, rumove kroglice, linške oči, madžarice…mmmhm.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ulica na trg 3, Metlika, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Domače slaščice Murn Andrej Kavčič s.p.
Davčna št.:
24214612
Kontaktna oseba:
Andrej Kavčič