Objave

InfoSlovenija
5964
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4486/logo2-1487149329.png

KLM-GALUN, ROGAŠKA SLATINA

Ceste 15, 3250, Rogaška Slatina, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Naš cilj je, da dvignemo raven poslovanja slovenskih podjetij na višji nivo z upoštevanjem zahodnoevropskih standardov, kar se pri tujih partnerjih od naših podjetij tudi pričakuje, hkrati pa jim dviga ugled ter jim daje konkurenčno prednost pred drugimi. Nenazadnje predstavlja urejeno poslovanje za tujega partnerja zagotovitev, da bo vaša storitev opravljena kvalitetno, ter da bo vaš proizvod ustrezal zahtevanim standardom.
Zaupajo nam tudi stranke iz tujine, kar predstavlja za slovenska podjetja konkurenčno prednost, saj s svojimi storitvami, ki jih opravljamo, skrbimo, da je poslovanje urejeno, da se spoštujejo potrebne zakonodaje , da je vsa potrebna dokumentacija pravočasno pridobljena. Hkrati sledimo novostim ter spremembam in vas o tem seveda obveščamo.
Svoje storitve in svetovanje opravljamo na dveh lokacijah (Rogaška Slatina in Maribor).

NAŠE STORITVE

- Vam olajšajo poslovanje
- Vam pomagajo doseči vaše zastavljene cilje
- zagotovijo vašemu podjetju boljšo prihodnost

Uspešen nastop na tujih trgih zahteva pravočasno pripravo potrebne dokumentacije, poznavanje zakonodaje in razmer ter ne nazadnje kulture sklepanja poslov na trgu, na katerega vstopate.
V podjetju KLM poslovne storitve sodelujemo s številnimi podjetji v Sloveniji in na Hrvaškem, ki so z našo pomočjo uspešno rešila zapletene administrativne postopke, si s pravilno in pravočasno komunikacijo s pristojnimi uradi prihranila marsikateri nepotreben strošek ter si pri svojih parterjih ustvarila podobo zaupanja vredne stranke.
Prav tako svojim strankam nudimo vso potrebno podporo ter smo jim vedno na razpolago z informacijami, vezano na njihovo tekoče poslovanje.
S hitro odzivnostjo, individualno rešitvijo, katero predlagamo na podlagi proučitve vašega primera ter z odličnimi povezavami na tujih trgih (davčni svetovalci, odvetniki, svetovalci na pristojnih vložiščih) vam omogočamo optimalno okolje za vaše poslovanje.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ceste 15, 3250, Rogaška Slatina, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Klm-galun, poslovne storitve, d.o.o.
Davčna št.:
89868439